Min lilla miniatyr vape gjorde underverk för mig

En miniatyr vape gjorde susen när jag var arbetslös och rökte på tok för mycket. Dagarna gick och ångesten bara tilltog och att ekonomin blev allt sämre. Det visade sig vara ett mycket svårare att få arbete än vad jag trodde från början. Eftersom jag har en utbildning inom byggsektorn och arbetat med byggnation. Så tänkte jag starta eget inom den branschen på Irland eftersom jag kommer därifrån.

Det var mycket pappersarbete med blanketter

Som skulle fyllas i och olika registreringar hos myndigheter. Men jag hade bestämt mig att jag skulle försöka fullfölja detta. Under den stressiga tiden så började jag som dum som jag var att röka cigaretter. Det vart alldeles för mycket av cigaretterna och tillslut rökte jag 1 paket om dagen. Det var dags att åka till Belfast och försöka få igenom mitt byggföretag utomlands. Resan och arbetet i landet gick bra men jag hade fortfarande inte fått tag på en bekräftelse. Jag såg att alla i staden gick runt med vape och jag sa till mig själv. Jag kan inte hålla på såhär och röka ett pack om dagen i byggsvängen. Då kommer varken jag eller mitt företag bli särskilt gammalt.

Sagt och gjort så köpte jag ett miniatyr vape startpaket

För vapning och samma dag kom även bekräftelsen på att Karin Bygg AB. Hade godkänts som ett utländskt byggföretag i Irland. Det är väldigt mycket fakturering och tidsplanering över dem kommande månaderna. Förut var jag stressad över det, nu behöver jag bara 10 minuters paus. Med min vape på olika tider under dygnet.  Vapen används faktiskt mindre än vad jag trodde att den skulle behövas göras. Eftersom samma antal gånger jag har använt vape hade jag redan innan. Hade jag hunnit med det att röka 1 paket cigg. Så tack vare miniatyr vape enheten kan jag fullfölja min dröm. Om ett utländskt byggföretag och inte stressa sönder över det.