CBD olja kan hjälpa dig efter en jobbig dag

Jag vet inte var cbd olja började komma in i bilden, när vi var unga. Och hade precis börjat på gymnasiet. Med allt vad det innebär och medföljer stresshormoner som hoppar hit och dit kors och tvärs. Killar jobbiga lärare och visste. Man gick till skolan som vanligt ingen mer med det egentligen. Sedan började stora mängder av elever bilda grupper och man skulle vara med i någon. Som man skulle man använda CBD olja.

Varje lektion var samma sak elever satt där på sina stolar höga som hus visste varken ut eller in. Jag tänkte först att äh vad är det för idioter som håller på med sånt här skit. Men eftersom att jag inte passade in någonstans. Blev det bara värre jag händer hela tiden ångest över att jag inte var. Tillräckligt bra intalade jag mig som att vad jag en gjorde så blev det hela tiden fel. Jag hade fått höra om en kille under denna jobbiga tiden också han heter Martin.

Han var så jävla snygg

Så det var helt sinnessjukt hur man kunde på något sätt se så jävla bra ut. Dagen efter beslutade jag mig för att besöka honom utanför Hans klassrum på skolan. Om jag var nervös vid tillfället jag höll på och skita på mig. Och sedan kom han ut tuggande på cbd och sedan sa han bara tja. Det är du är den som folk påstår inte passar in någonstans? Jag blev Paff och visste inte vad jag skulle svara honom på något sådant. Som han hade sagt till mig jag fick inte fram ett enda ord. Sedan frågade han mig om jag ville ha en flaska med CBD olja. Och jag sa som det var jag trodde inte på sådan där skit.

Äh, CBD olja är bra va det hjälper dig efter en jobbig dag. Och jag tänkte att det kanske måste ligga någonting i vad han. Sa så jag testade några droppar och det vill jag lova han hade rätt. Att man mådde underbart efter dessa. Vilket för var helt galet att något så bra funnits nära mig hela tiden utan att jag tänkt på det. Sedan sa han äh du det är en fest hos mig ikväll jag hoppas du kan komma på den. Jag blev först tyst hörde jag rätt hade jag blivit inbjuden till en fest det fanns inte på kartan.

Men tydligen hade han det

Och jag tackade ja, och fick en CBD flaska till och sedan skildes vi åt. Jag sprang hem för att förbereda vad jag skulle ha på mig ikväll. Jag kunde inte komma dit och se ut som jag vete fan. Det tog fan 3 timmar och stressen bara ökade. Jag kände att jag behövde CBD olja men det fanns ingen att få tag i. Och den känslan var absolut inget jag ville ha. Jag fick huvudvärk och började spy helt sinnessjukt egentligen och det blir bara värre och värre.

Men jag tänkte att jag måste ändå gå dit han har ändå bjudit mig

Så man fick ta och svälja sin stolthet och ångest. Sedan när jag stod utanför dörren började jag skaka. Jag fattade faktiskt inte varför liksom det var, men det var väl inget märkvärdigt över det här. Eller var det jag visste verkligen inte. Men jag kände mig som vanligt inne i kroppen men utanpå skakade jag som sagt det var inte klokt. Jag känner honom knappt hur kunde jag ens tillåta mig själv att vara nervös över något sånt här. Det var bara att försöka skaka av sig det. Men jag hann inte ens tänka färdigt den tanken innan dörren smällde så upp med en jävla kraft. Äh du kom iallafall kom igen kom igen stig på.

edan när jag stod utanför dörren började jag skaka. Jag fattade faktiskt inte varför liksom det var, men det var väl inget märkvärdigt över det här. Eller var det jag visste verkligen inte. Men jag kände mig som vanligt inne i kroppen men utanpå skakade jag som sagt det var inte klokt. Jag känner honom knappt hur kunde jag ens tillåta mig själv att vara nervös över något sånt här. Det var bara att försöka skaka av sig det. Men jag hann inte ens tänka färdigt den tanken innan dörren smällde så upp med en jävla kraft. Äh du kom iallafall kom igen kom igen stig på.

Jag såg att han hade hela munnen full med CBD olja

Och jag tänkte att jag kan inte säga någonting om det. Vem är jag att lägga mig något sådant kom igen skärp dig sa jag till mig själv. Sedan gick jag och satte mig soffan och funderade på. Om jag kände till några av dessa människor som helt slumpartat stod framför mig. Sedan kunde jag konstatera att så var inte fallet. Utan jag kunde i lugn och ro trycka i mig CBD olja.

Utan några större problem eller personer störde mig för den delen utan allt kunde bara fortsätta som vanligt. Sedan efter en stund hörde jag ett jävla skrik och jag tänker vad fan nu då? Då visar det sig att det är någon amatör. Som inte vet hur han ska uppföra sig och för mig var det bara tragiskt. Jag stod där och tuggade på min cbd. Innan jag fick helt plötsligt ett slag i mitt bakhuvud och svimmade av.

Sedan vaknade jag upp på sjukhuset

alldeles snurrig och det är då läkaren berättar att jag fått ett slag i bakhuvudet. Först kunde jag inte tro på det är hon sa det verkar ju helt galet. Skulle jag ha fått ett slag i bakhuvudet bara sådär nej det kunde ju inte vara möjligt. Sedan kom det fram att jag tagit CBD olja och då vart det ett jävla liv. Hur jag kunde vara så dum i huvudet liksom, vad tänkte jag med. Det kommer ge mig sådana stora problem längre det var bara att konstatera. Det visade sig också att min skolkamrat som bjöd in mig på hans fest. Hade också svullnat av på grund av en överdos. Vilket för mig gjorde riktigt ont i magen att få reda på så jag spyr rakt i sjukhussängen. Av ren reaktion bara men ändå självklart var det åt helvete förstås.

Jag skulle läggas in här ett bra tag

För att återhämta hjärnan från det som hade hänt det var som sagt en ganska kraftig smäll mot bakhuvudet. Men jag hade inte ont i huvudet på grund av det. Utan för att jag inte hade tagit någon cbd vilket var ett helvete. Jag borde vetat att man blir beroende av den här skiten men tänkte jag på det? Nej inte alls för man är så ung och dum i huvudet. Hela familjen var på väg hit också kul inte alls utan snarare tvärtom de skulle få reda på precis allt. Och vad som väntade mig efter det här idiotiska äventyret det visste jag knappt något svar på själv. Man visste att cbd var en drog men som sagt är man ung och dum. Får man oftast stå sitt kast utan att någon överhuvudtaget hjälpa dig upp därifrån efteråt.

CBD olja och hampablad

Jag hade i alla fall många släktingar på besök på sjukhuset. Men om det var glada över det som har hänt låter jag vara osagt. Jag tror som sagt ni är tillräckligt duktiga för att kunna lista ut det själva om man säger så. Det är ingen period jag är stolt över men man lär sig av sina misstag. Den saken är helt klar efter dagens och alla andra händelser som har varit.

Nu vet man i alla fall vad man ska tala om för barnbarnen om man får några sådana. Att inte göra som mig när jag var ung och. Inta CBD olja för det leder inte nu men senare som sagt till. Stora problem som jag inte är säker att man klarar av alltid.